Kunstgras Advies op Maat

leestijd

Gratis kunstgras advies op maat

Wilt u kunstgras kopen? Kunstgrasnet.be biedt u als extra service “advies op maat”. Als u een oppervlakte van 50m2 of meer nodig heeft kunnen we vrijblijvend een van onze kunstgras specialisten langs laten komen. Deze voorziet u dan van informatie en adviseert over het kunstgras dat het beste bij uw kunstgras project past. Bovendien heeft onze kunstgras specialist meerdere soorten kunstgras bij zich om aan u te laten zien en voelen. Zo weet u zeker dat u voor grastapijt gaat dat past bij uw project en dat aan uw wensen en behoeften voldoet. 

Kunstgras Specialisten van Kunstgrasnet.be

Onze kunstgras specialisten hebben jarenlange ervaring met kunstgras. Dus of u nu advies wilt voor een kunstgrasmat in uw eigen kunstgras tuin of voor het aanleggen van een sportveld? Bij Kunstgrasnet weten wij wat u nodig heeft. Daarbij kunnen we ook adviseren over de aanleg van uw grastapijt en welke kunstgras accessoires u nodig heeft voor een strak eindresultaat. En als u helemaal zeker wilt weten dat uw gazon of grastapijt er piekfijn uit komt te zien, dan kunt u ook gebruik maken van onze kunstgras legservice.

Advies voor grastapijt aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en vraag uw vrijblijvende grastapijt advies op maat bij Kunstgrasnet aan. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen plannen wij een afspraak met u in en nemen contact met u op.

Uw gegevens

Advies

  • DD dash MM dash YYYY
  • DD dash MM dash YYYY
  • Max. file size: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.