Kunstgrasnet Kantoor Medewerkers
Algemeen

De toepassingen van kunstgras

leestijd 6701x bekeken
Kunstgrasnet Kantoor Medewerkers Geschreven door Arthur Voorhuis

Kunstgras heeft een heleboel voordelen ten opzichte van natuurlijk gras. Naast dat het zo goed als onderhoudsvrij is, hoeft kunstgras ook niet gemaaid te worden en is het bestand tegen alle weersomstandigheden. Of het nu sneeuwt of dat het 30 graden is, uw mooie groene kunstgras blijft altijd intact. En wist u dat kunstgras op veel verschillende manieren toegepast kan worden?

In de tuin

Wanneer uw tuin nauwelijks zonneschijn krijgt of u kinderen heeft die graag in de tuin spelen, is kunstgras wellicht veel idealer dan natuurlijk gras. Want het kunstgras van tegenwoordig is zo sterk dat zelfs spelende kinderen en huisdieren geen schade kunnen aanrichten.

Op het balkon of dakterras

Ook wanneer u in een appartement of flat woont en alleen de beschikking heeft over een balkon of dakterras kunt u, door middel van kunstgras, toch het buitengevoel ervaren. Kunstgras kan namelijk nagenoeg op elke bodem worden gelegd.

Op het sportveld

Steeds meer sportverenigingen, zoals voetbal- en hockeyverenigingen, leggen in plaats van natuurlijk gras kunstgrasvelden aan. In de huidige Nederlandse weersomstandigheden moeten de wedstrijden en trainingen regelmatig afgelast worden wegens de slechte gesteldheid van de velden. En met kunstgras is dat verleden tijd!

In huis

Niet echt voor de hand liggend, maar wel helemaal hip, is het gebruik van kunstgras in huis. Een leuke en moderne vervanging van het standaard tapijt, vloerkleed of zelfs de laminaatvloer. En kunstgras hoeft niet per se groen te zijn, aangezien deze leverbaar is in vele uiteenlopende kleuren. Een totaal anders en verrassend resultaat wat daarnaast ook meteen onderhoudsvriendelijk is. Zet dus de trend met uw eigen kunstgrastapijt binnenshuis.

Zoals u ziet is kunstgras op allerlei manieren toepasbaar. Dus zoekt u een stukje onderhoudsvrij groen voor binnen of buiten, dan biedt kunstgras de uitkomst.

Kunstgrasnet Magazijn Inventarisatie