Kunstgrasnet Stalen Vergelijking
Gekleurd kunstgras

Wilt u een keer iets anders? Denk eens aan gekleurd kunstgras!

leestijd 13242x bekeken
Kunstgrasnet Stalen Vergelijking Geschreven door Menno

De kleur van gras is één van de weinige dingen ter wereld waar nog niet over gediscussieerd wordt. Gras is groen. Punt. Ja, het gras aan de overkant heeft soms een andere kleur, maar dan is het alleen maar nóg groener. Althans, bij natuurgras. Wist u dat u bij de keuze voor kunstgras al lang niet meer vastzit aan de traditionele groene kleur? Kunstgras is tegenwoordig verkrijgbaar in vrijwel iedere kleur van de regenboog. En dat gekleurde kunstgras is in heel veel situaties een uitstekende keuze.

Gekleurd kunstgras in de sport

Kunstgras en sport gaan al jarenlang hand in hand. Of het nu regent, hagelt of sneeuwt; kunstgras zorgt ervoor dat u, in welke weersomstandigheid dan ook, altijd en overal kunt sporten. Bovendien vergt kunstgras veel minder onderhoud dan natuurgras. Het urenlange maaien, het eindeloze lijnen trekken; met kunstgras is dit allemaal verleden tijd. Uiteraard wordt in de meeste sporten het meest voor groen gras gekozen, maar ook het gekleurde kunstgras is in veel sporten bezig aan een opmars. Het beste voorbeeld hiervan is hockey, waarbij het groene kunstgras steeds vaker wordt ingeruild voor een blauwe kunstgrasmat

Gekleurd kunstgras op de beurs

Heeft u binnen uw bedrijf al wel eens gedacht aan de aanschaf van gekleurd kunstgras? Kunstgras is bijvoorbeeld uitermate geschikt als ondergrond van een beursstand. Uiteraard kleedt u de stand zelf mooi aan, maar om zo veel mogelijk op te vallen is het gebruik van gekleurd kunstgras een uitstekende optie. Gebruik een enkele kleur of combineer bijvoorbeeld de kleuren van uw bedrijfslogo in de kleuren op de vloer. Op deze manier springt u er in één oogopslag onmiddellijk tussenuit!

Gekleurd kunstgras in de tuin of op het balkon

Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor kunstgras in de tuin of een kunstgras balkon. Kunstgras is enorm veelzijdig en heeft daarbij een stuk minder onderhoud nodig dan echt gras. Op deze manier geniet u dus het hele jaar door van een prachtig groen gazonnetje. Óf een andere kleur, natuurlijk! Gekleurd grastapijt is de perfecte manier om u met uw tuin van anderen te onderscheiden. Wilt u een turquoise kunstgrasmat in de tuin? Maakt u liever een chic motief met zwart en zilver kunstgras? Alles kan en niets is te gek!

Gekleurd kunstgras voor kinderen

Wilt u in de tuin een speelhoek voor de kinderen creëren? Ook dan is gekleurd kunstgras een goede optie. Kinderen zullen een eigen speelplek in de tuin op zich al fantastisch vinden, maar het is natuurlijk helemaal geweldig als deze ook nog eens met gekleurd gras is gemaakt! Bovendien is het met gekleurd kunstgras heel eenvoudig om speelvelden op de grond aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een hinkelpad van verschillende kleuren kunstgras of een gigantisch dam- of schaakbord om in de tuin te kunnen spelen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Roze gekleurd kunstgras