Kunstgrasnet Kantoor Impressie
Algemeen

Groen op het kantoor met kunstgras

leestijd 12201x bekeken
Kunstgrasnet Kantoor Impressie Geschreven door Arthur Voorhuis

Kunstgras wordt al lang niet meer alleen bij particuliere in de tuin toegepast. Tegenwoordig kom je het op steeds meer plekken en op nieuwe manieren tegen. Een van deze ontwikkelingen is dat kunstgras vaak ook te vinden is in je directe werkomgeving en dan niet alleen op het dakterras, nee ook binnen in het kantoor zelf.

Kunstgras binnen op kantoor

De laatste jaren wordt er veel aandacht besteed aan de ideale werkomgeving. Uit meerdere onderzoeken is namelijk gebleken dat een gezonde werkomgeving je productiviteit kan beïnvloeden en werkgevers zijn natuurlijk gebaat bij productieve werknemers. Een van de factoren die je werkomgeving beïnvloedt, is de ruimte waarin je je bevind. Zo kan een ruimte met kleur en afwisseling je inspireren en hier is kunstgras ideaal voor.

Groen op het kantoor, wat zijn je opties?

Wanneer je groen op kantoor wilt, zijn groene verf of vloerbedekking niet je enige opties. Ook kunstgras en planten kunnen een groene uitstraling geven. Zo kun je in plaats van groene vloerbedekking kiezen voor kunstgras als vloerbedekking. Daarnaast heb je ook de volgende opties met kunstgras:

Als muurbekleding

Ook de standaard saaie kantoormuren of bureauscheidingswanden kun je een stuk interessanter maken met behulp van kunstgras. Zo creëer je een groene uitstraling zonder enig onderhoud.

Voor sociale en inspiratieruimtes

Wanneer je echt voor afwisseling wilt zorgen, kun je de standaard kantine omtoveren tot een inspirerend park compleet met kunstgras en vele planten. Een ideale plek voor medewerkers om te ontspannen en creatieve ideeën te bedenken.

Als bank- en stoelbekleding

Kunstgras kan niet alleen op de vloer of aan de muur bevestigd worden; het kan ook gebruikt worden op meubels. Zo kunnen houten banken en stoelen ook voorzien worden van kunstgras, leuk om de kantine of overlegplekken op te fleuren.

Wil je ook meer groen in je kantoor? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kunstgrasnet Medewerker