Algemeen

Kunstgras kopen, waar moet je op letten?

leestijd 9368x bekeken
Geschreven door Arthur Voorhuis

Nooit meer het gazon maaien en een altijd groen grasveld; dat wil jij toch ook? Met kunstgras in je tuin geniet je van deze voordelen. Wij hebben een divers assortiment van meer dan 40 soorten kunstgras, dus er is altijd een soort kunstgras dat geschikt is voor jouw situatie. Maar waar moet je nu op letten als je kunstgras koopt? Ontdek het in deze blog!

Waar wil je het kunstgras leggen?

Of je nou in een appartementje op achthoog woont, een kleine stadstuin hebt of een gigantische tuin hebt; wij hebben kunstgras dat geschikt is voor jouw situatie! Ons kunstgras kan namelijk in alle vormen en maten worden gelegd, waardoor het mogelijk wordt om bijna alles te bedekken met kunstgras. Denk bijvoorbeeld aan een kunstgrasmuur op een kantoor of een rotonde die is verfraaid met kunstgras. Je kunt het zo gek niet verzinnen! Om de keuze wat eenvoudiger te maken, deelden we onze 40 verschillende soorten kunstgras op in categorieën. Wil je kunstgras kopen voor in je tuin? Of voor op het dakterras of balkon? Speciaal voor jouw woonsituatie selecteerden wij een aantal soorten kunstgras.

Kunstgras kopen voor op je balkon of dakterras

Om ook midden in de stad en op hoogte een groene oase te creëren, is kunstgras een goede oplossing. Als je kunstgras hier gaat aanleggen, is een egale ondergrond belangrijk. Daarnaast is het slim om ervoor te zorgen dat het water goed kan weglopen. Dit bereik je door een valdemping of drainagemat onder het kunstgras te leggen. Wil je naast kunstgras kopen ook jouw balkon op andere manieren leuker en gezelliger maken? Bekijk dan alle ideeën voor jouw balkon!

Kunstgrasnet Stalen Vergelijking

Voor wie leg je het kunstgras aan?

Wordt er bij jullie in de tuin intensief gespeeld in de tuin? Ga dan voor ons kunstgras dat geschikt is voor kinderen. Dit kunstgras is zacht en met een valdemping onder het kunstgras, maak je het gazon nog kindvriendelijker. Ben jij van plan om te gaan sporten op het gazon? Dan is zijn onze sportvelden een goede optie. Ons sportgras is langer en fijner dan kunstgras, waardoor het ideaal is voor intensief gebruik. Wil jij de voordelen van kunstgras, maar de uitstraling van echt gras? Kies dan voor onze meest natuurlijke kunstgras soorten.

Vraag onze gratis kunstgras stalen aan

Oké, je weet waar en voor wie je het kunstgras gaat leggen. Is het dan nu tijd om kunstgras te kopen? Nee, vraag eerst onze gratis kunstgrasstalen aan. Als je onze soorten kunstgras namelijk in het echt ziet en voelt, kies je makkelijker jouw favoriet! Op de pagina ‘staalaanvraag’ kun je de categorie kiezen die het beste bij jouw situatie past. Wij selecteerden voor elke categorie de beste vier soorten kunstgras voor je geselecteerd. In de meeste gevallen heb je deze stalendoos binnen 24 in huis.

Kunstgrasnet Paketten

Kunstgras online bestellen

Na het zien en voelen van de verschillende kunstgrasstalen, is het tijd om een beslissing te maken. Twijfel je nog steeds over welke soort kunstgras het beste bij jouw situatie past? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar jouw situatie en alle mogelijkheden!
Als je wel al een favoriete kunstgras hebt gekozen, kun je online een bestelling plaatsen. Het is daarbij belangrijk dat je weet hoeveel kunstgras je nodig hebt. Aan de rechterkant van de productpagina kun je het aantal benodigde vierkante meters invullen. Op deze pagina kun je ook accessoires aan je bestelling toevoegen. Als je de bestelling hebt geplaatst, krijg je deze binnen één week binnen. Kunstgrasnet hanteert gratis verzending binnen Nederland, Belgie en Duitsland.

Mocht je nog onvoldoende informatie hebben om daadwerkelijk een bestelling te plaatsen, bekijk dan onze koopgids. Uiteraard kun je ook altijd voor meer informatie contact met onze klantenservice opnemen!

Kunstgrasnet Kantoor Medewerker