Algemeen

Met onze gratis kunstgras stalen kies je jouw favoriete kunstgras!

leestijd 9412x bekeken
Geschreven door Arthur Voorhuis

Kunstgras hebben wij in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Het hangt helemaal van je situatie en wensen af welke soort kunstgras voor jou geschikt is. Overweeg je om kunstgras te bestellen? Kom dan eens langs in onze showroom of vraag gratis onze kunstgras stalen aan. Als je onze soorten kunstgras in het echt ziet en voelt, is de keuze van jouw favoriet eenvoudiger te maken! In deze blog leggen we uit hoe je kunstgras stalen aanvraagt en hoe je een keuze maakt uit de verschillende soorten stalen.

Kunstgras dat bij jou past!

Of u nu een kunstgras tuin, een kunstgras balkon of een kunstgras terras wilt, wij hebben kunstgras voor elke situatie. Om deze reden hebben we de volgende zes categorieën bepaald, namelijk tuin, balkon en dakterras, budget, sportveld, gekleurd en beurs. Op de pagina ‘staalaanvraag‘ kun je de categorie selecteren die het beste bij jouw situatie past. Wij hebben voor elke categorie de beste vier soorten kunstgras voor je geselecteerd. Alleen bij de categorieën ‘tuin’ en ‘gekleurd’, kun jezelf een stalendoos samenstellen. Selecteer in dit geval vier soorten kunstgras. Nadat je jouw favoriete pakket hebt gekozen of samengesteld, vul je jouw gegevens in zodat we de kunstgras stalen naar je kunnen opsturen. We doen ons uiterste best om binnen 24 uur jouw kunstgras stalen te leveren (weekenden uitgezonderd). Het bezorgen van kunstgras stalen naar België duurt vaak iets langer.

Kunstgrasnet Paketten

Gratis kunstgras stalen voor je tuin

Wij hebben veel verschillende soorten kunstgras die geschikt zijn voor je tuin. Om deze reden mag je zelf een selectie maken van de vier soorten kunstgras die je wilt uitproberen. Wil je zowel realistisch als heel zacht kunstgras in je tuin? Selecteer dan de kunstgras soorten Elegance, Relax New, Naturel en Excellence. Deze soorten kunstgras zijn nauwelijks meer te onderscheiden van echt gras en voelen heel comfortabel aan. Vraag deze stalen aan en je ziet en voelt het meteen! Wil je kwalitatief goed kunstgras voor een voordelige prijs? Kunstgras Chill is erg populair en al jaren ons best verkochte product. Dit type is verkozen als best en meest natuurlijke product in deze prijsklasse! Benieuwd? Selecteer dan ook Kunstgras Chill 2.0 bij je staalaanvraag.

Kunstgras stalen voor je balkon of dakterras

Voor je balkon of dakterras hebben wij een mooie selectie gemaakt van een viertal kunstgras stalen. De kunstgrasmatten Chill 2.0, London new, Decor en Balcony zijn zeer geschikt voor op een balkon en dakterras. Zoals de naam al doet vermoeden, is Kunstgras Balcony speciaal ontwikkeld voor op het balkon. Dit kunstgras bestaat uit 4 kleuren garen die op een nieuwe manier zijn geweven, waardoor het net lijkt of er echt gras op je balkon groeit!

Kunstgrasnet Kantoor Medewerkers

Budget kunstgras stalen aanvragen

Wil je kwalitatief goed grastapijt voor een voordelige prijs? Selecteer dan het pakket ‘Budget’. Dit pakket bestaat uit stalen van vier soorten kunstgras die een prijs onder de 20 euro per vierkante meter hebben. Drie van deze soorten kunstgras, Blackburn, Trendy en Ibiza, worden vooral gebruikt op een balkon, dakterras of op evenementen en beurzen. De vierde soort kunstgras, London new, heeft door zijn mosgroene en beige onderdraad en olijfgroene topdraad een erg natuurlijke uitstraling. Dit kunstgras heeft een diamond-shape waardoor de garen beter overeind blijven staan.

Kunstgras voor een sportveld

Ook voor deze categorie hebben we een mooie selectie gemaakt. Deze selectie bestaat uit vier soorten sportgrassen, namelijk de soorten All Play, Playgrass, X-treme en Golf New. De garen van deze sportgrassen zijn fijner en iets langer dan kunstgras, waardoor het ideaal is voor intensief gebruik. Dus overweeg je om een sportveldje in je tuin, woonwijk of op het schoolplein aan te leggen? Vraag dan de gratis kunstgras stalen uit deze categorie aan!

Gratis gekleurde kunstgras stalen

Roze, lila, turquoise of zelfs zwart kunstgras bestellen? Gekleurd kunstgras geeft een verrassend effect aan je tuin of balkon. Om te bepalen of de kleur kunstgras wel bij je tuinmeubelen en tegels past, adviseren we je om eerst een aantal stalen kunstgras te bestellen. Maak een selectie van de vier kleuren die jou aanspreken en kies dan je favoriet!

Kunstgras voor op een beurs

Steeds vaker kiezen standhouders voor kunstgras in plaats van traditioneel tapijt. Waarom? Kunstgras slijt nauwelijks en is makkelijk schoon te houden. Daarnaast zorgt kunstgras voor een frisse uitstraling van je stand! Voor dit pakket hebben we een selectie gemaakt van onze vier meest verkochte soorten kunstgras voor dit doeleinde.

We zijn benieuwd naar welke soort kunstgras jouw voorkeur gaat!