Wat zijn de voor- en nadelen van kunstgras?
Algemeen

Welke soort kunstgras past bij jou?

leestijd 26095x bekeken
Wat zijn de voor- en nadelen van kunstgras? Geschreven door Arthur Voorhuis

Op onze website vind je onder soorten kunstgras, ons kunstgras aanbod. Zoals je ziet zijn er veel verschillende soorten kunstgras waaruit je kunt kiezen. Ondanks dat een grote selectie fijn is, kan het moeilijk zijn om te bepalen wat de juiste soort kunstgras is voor jouw persoonlijk situatie. Met deze blog willen we je met deze keuze helpen.

Hulp bij het kiezen van jouw ideale kunstgras

Wanneer we om advies gevraagd worden bij de kunstgras keuze, geven we altijd aan dat de plek waar het kunstgras gelegd gaat worden een goed beginpunt is. Niet alle soorten kunstgras zijn immers even geschikt voor alle locaties. Aangezien wij onze soorten kunstgras ingedeeld hebben op legplaats zoals balkon, tuin etc., kun je op deze manier de selectie verfijnen. Ben je van plan je kunstgras intensief te gebruiken doordat de kinderen bijvoorbeeld graag in de tuin voetballen? Ook dan hebben we al een selectie gemaakt om de keuze eenvoudiger te maken. In dit geval hoef je enkel te kijken bij de categorie “sportveld” .

Denk aan het kostenplaatje

Je budget en alles wat daarbij komt kijken speelt ook een belangrijke rol in het selectieproces. Ons kunstgras begint al bij €9,95 per m2 en kan oplopen tot bijna €40 per m2. Zo hebben we voor bijna elk budget een passende soort kunstgras. Echter is je keuze bij een kleiner budget natuurlijk wel beperkter. Daarnaast speelt het budget ook bij het legproces een rol. Ga je het kunstgras zelf leggen of laat je dit liever aan ons over? Ook dit zal resulteren in verschillende kostenplaatjes. Door jezelf een maximaal budget op te leggen en te overwegen welke service je binnen dit budget verwacht, heb je een duidelijker beeld van wat er binnen je budget te krijgen valt. Hierdoor zal de uiteindelijke keuze ook makkelijker worden.

Het kunstgras zelf ervaren voor de keuze

Heb je je selectie verfijnd, maar twijfel je nog tussen een aantal soorten? Bij ons kun je gratis kunstgras stalen aanvragen zodat je het kunstgras in het echt kunt ervaren en bekijken. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Voor verdere vragen of advies omtrent het kiezen van kunstgras kun je altijd contact met ons opnemen.

Kunstgrasnet Kantoor Impressie