Kunstgras Wommelgem: ruim assortiment

leestijd

In zowel de stad als de gemeente Wommelgem in de provincie Antwerpen biedt Kunstgrasnet u een groot kunstgras aanbod. Met enkele tienduizenden vierkante meters voorraad en keuze uit meer dan veertig kunstgras soorten kunnen wij u altijd helpen aan het type kunstgras waarnaar u op zoek bent. Om uw keuze makkelijker te maken hebben wij een koopgids voor u samengesteld, waarin u uitgebreide informatie, tips en advies vindt om de juiste keuze te maken voor uw kunstgras tapijt. Daarnaast kunt u bij ons altijd gratis kunstgras stalen aanvragen, zodat u kunt vergelijken en verschillende kunstgrasvezels kunt voelen.

Kunstgras categorieën bekijken >>

Kunstgras tapijt voor uiteenlopend gebruik

Het kunstgras tapijt dat u bij ons vindt kunt u gebruiken voor uiteenlopende doeleinden. Het meest bekende en toegepaste gebruik van kunstgras is in tuinen, op terrassen en op balkons. U creëert hiermee een groene oase die ten alle tijden groen zal blijven en waar u bij het onderhouden van kunstgras amper tot geen tijd in hoeft te steken.

Kunstgras is naast buitengebruik ook geschikt om binnen te plaatsen. Het kan worden gebruikt als vaste vloerbedekking in kantoren, showrooms en zelfs in uw woonkamer. En doordat kunstgras zeer slijtvast is, kunt u het ook uitstekend gebruiken als tijdelijke ondergrond op beurzen en evenementen. U rolt het voor aanvang van het evenement eenvoudig uit en nadien kunt u het weer oprollen. Eventuele viezigheid die terecht gekomen is op uw kunstgras kunt u gemakkelijk schoonmaken met water en een sopje.

Kunstgras voor sportvelden in Wommelgem

Bent u op zoek naar kunstgras tapijt waarop gesport kan worden? Ook dan is Kunstgrasnet voor u de juiste partij in Wommelgem. Wij hebben een ruim aanbod aan diverse sport kunstgrassen, die uitvoerig zijn getest op zeer intensief gebruik. Het beoefenen van sporten, zoals tennis en voetbal op kunstgras heeft voordelen ten opzichte van op echt gras. Zo zijn de kosten voor onderhoud een stuk lager en bent u het hele jaar door verzekerd van een groen veld. Houd er wel rekening mee dat het voor sommige sporten het beter is om uw kunstgras in te strooien met instrooizand voor kunstgras. Naast voetbal hebben wij ook kunstgras voor golfen, hockey en tennis. Voor welke sportvereniging in Wommelgem u ook kunstgras zoekt, u vindt het bij Kunstgrasnet. 

Naar Sport kunstgras >>

Het beste kunstgras tegen de scherpste prijzen

Het aanbod van Kunstgrasnet loopt uiteen van zeer scherp geprijsd kunstgras tot kunstgras dat nauwelijks van natuurlijk gras valt te onderscheiden. In alle gevallen mag u er vanuit gaan dat het kunstgras tapijt dat wij u leveren van de hoogste kwaliteit is. Op deze manier bieden wij kunstgras voor ieder budget aan en vindt u kunstgras dat past bij uw project in Wommelgem. 

Naast de natuurlijk uitziende kunstgrassen, hebben wij ook een ruim assortiment aan gekleurd kunstgras. We hebben neutralere kleuren zoals zwart, grijs en antraciet, maar ook flitsende kleuren zoals roze, paars, turquoise, lime en zilver. De toepasbaarheid van deze matten verschilt niet van de natuurlijke kunstgras tapijten, u kunt het gebruiken waar u maar wilt. Wel zien we gekleurd kunstgras vaker binnen bij beurzen, in showrooms of bij andere evenementen.

Kunstgras tapijt en kunstgras accessoires bestellen

U kunt uw grastapijt bij ons gemakkelijk online bestellen. Wij leveren het binnen één week gratis bij u in Wommelgem af op een moment dat het u uitkomt. De betaling kunt u veilig online doen of op het moment dat onze specialist het bij u aflevert middels pinbetaling.

Met enkel het bestellen van kunstgras tapijt heeft u natuurlijk nog geen kunstgras in uw tuin liggen. Wij bieden u daarom een ruim assortiment handige kunstgras accessoires aan, die het leggen en onderhouden van kunstgras vereenvoudigen. U vindt hier onder andere diverse ondergronden, kunstgrashaken, bevestigingsmaterialen, gereedschappen, en speciale lijmen en banden.

Kunstgrasnet helpt bij uw project in Wommelgem

Wist u dat onze kunstgras specialisten u kunnen helpen met uw kunstgras project? Door gebruik te maken van onze aanlegservice voor kunstgras verzekert u zichzelf van een subliem eindresultaat en een prachtig strak gelegde kunstgrasmat. Als u nog vragen heeft over kunstgras, onze aanlegservice of advies kunt gebruiken voor uw project in Wommelgem, kunt u ons gerust en geheel vrijblijvend contacteren!