Kunstgrasnet Medewerker

Kunstgras – 4 meter breed

leestijd

Wanneer u kunstgras bestelt, is het belangrijk dat u denkt aan het juiste formaat. Het is hierbij goed om te weten dat wij bij Kunstgrasnet.be onze kunstgrasmatten verkopen in twee verschillende breedtes: 2 meter en 4 meter breed kunstgras. Gaat u een relatief kleine oppervlakte bekleden? Dan voldoet 2 meter breed kunstgras vaak. Bij grotere ondergronden is het – logischerwijs – vaak slimmer om voor 4 meter breed kunstgras te kiezen.

4 meter breed kunstgras bestellen

Wanneer u op zoek bent naar 4 meter breed kunstgras bent u bij Kunstgrasnet.be dus aan het juiste adres. Wij hebben een groot aantal verschillende soorten grastapijt in ons assortiment, die voor iedere toepassing te gebruiken zijn. Of u nu op zoek bent naar een kunstgras tuin, kunstgras balkon of kunstgras terras; de kans is groot dat er een geschikte soort voor u tussenzit. Bij al deze kunstgrassen heeft u dus de keuze tussen 2 en 4 meter breed kunstgras, maar het kan natuurlijk voorkomen dat u 3 meter breed kunstgras of 5 meter breed kunstgras heeft. In dat geval raden we aan om 4 meter breed kunstgras of een combinatie van formaten te bestellen; kunstgras is gelukkig eenvoudig op maat te snijden.

Kunstgras 4 meter breed: wanneer gebruik ik het?

Het is niet altijd even eenvoudig om in te schatten welk formaat kunstgras u nodig heeft. De breedte van het kunstgras hangt nauw samen met de locatie waar het grastaptijt komt te liggen. In de tuin of op het balkon is 2 meter vaak genoeg, maar wanneer er grotere oppervlakten voorzien moeten worden van kunstgras, is 4 meter breed kunstgras vaak de betere optie. Op deze manier heb je minder last van naden tussen de verschillende stukken en gaat het aanleggen van het kunstgras bovendien simpelweg een stuk sneller.

Soms in het opmeten en het inschatten van het juiste formaat zeer eenvoudig, maar dit is niet altijd het geval. Bent u er niet helemaal zeker van of u nu het beste 2 meter of 4 meter breed kunstgras kunt bestellen? Dan helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Wanneer u 50m2 of meer kunstgras nodig heeft, kunt u gebruikmaken van ons advies op maat, waarbij we samen met u ter plekke kijken wat voor uw situatie de juiste keuze is.

Vragen over 4 meter breed kunstgras

Wanneer u vragen heeft over ons 4 meter kunstgras – of vragen over kunstgras in het algemeen – kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Heeft u vragen over het aanleggen van het kunstgras. Neem dan eens een kijkje bij onze kunstgras leginstructies. Wanneer u het kunstgras liever door ons aan laat leggen, kunt u ook altijd gebruikmaken van onze kunstgras aanlegservice.