Kunstgras bezem

19,99 per stuk

Gratis verzending
Online veilig betalen
Razendsnelle bezorging
  • Apple pay
  • Bancontactmistercash
  • Mastercard
  • Paypal
Proefstalen aanvragen

Kunstgras bezem

19,99 per stuk

Gratis verzending
Online veilig betalen
Razendsnelle bezorging
  • Apple pay
  • Bancontactmistercash
  • Mastercard
  • Paypal

Algemene informatie

Deze kunstgrasbezem is zeer geschikt om het kunstgras goed op te borstelen. Hiermee krijgt uw kunstgrasmat het mooiste resultaat wanneer het net gelegd is. Bovendien kunt u eenvoudig het kunstgras schoonhouden met het gebruik van de kunstgrasbezem.

Onderhoud met de borstel voor kunstgras

Eén van de grote voordelen van kunstgras is dat het maar weinig onderhoud nodig heeft. Zo hoeft u nooit meer te maaien, nooit meer te sproeien en is ook het zaaien voorgoed verleden tijd. Toch kan het, om de kwaliteit van het kunstgras zo hoog mogelijk te houden, geen kwaad om de kunstgrasmat zo nu en dan te ontdoen van losliggend vuil. Door met een kunstgras veger takjes, bladeren, zaadjes en soortgelijk materiaal van het kunstgras te verwijderen, zorgt u ervoor dat het kunstgras zo lang mogelijk mooi blijft.

Borstel uw kunstgras op met de kunstgras veger

De kunstgras veger is niet alleen geschikt om takjes en bladeren mee te verwijderen. De borstel voor kunstgras is ook uitermate goed te gebruiken om uw kunstgras na langdurig gebruik een frisse touch te geven. Doordat u veel over het kunstgras loopt, de kinderen erop spelen of er in de zomer misschien wel een zwembadje op heeft gestaan, kan het gras na verloop van tijd iets platter komen te liggen. Is dit bij u het geval? Dan borstelt u met behulp van de kunstgras veger de grassprieten eenvoudig weer omhoog, waardoor uw grastapijt er weer als nieuw uit komt te zien.

Gebruiksinstructies kunstgras bezem

De kunstgras bezem is zeer eenvoudig te gebruiken. De kunstgras bezem is voorzien van een harde vezen, waardoor het niet nodig is om heel hard over het kunstgras te borstelen. Sterker nog: té hard borstelen kan de grasmat zelfs schade toebrengen. Door met beleid tegen de vezelrichting van de grassprieten in te vegen, borstelt u het gras eenvoudig omhoog en zal het gras bovendien zachter aanvoelen.