Kunstgrasnet Kantoor Overleg

Over ons

leestijd

Over Kunstgrasnet

Wij zijn Kunstgrasnet. Een familiebedrijf gevestigd in Genemuiden en Temse. Wij zijn al sinds 2001 gek van kunstgras en zijn ondertussen een van de grootste kunstgrasaanbieders binnen de BeNeLux en Duitsland. U vindt in ons assortiment verschillende soorten kunstgrassen tegen voordelige prijzen. Wij staan u graag te woord bij al uw vragen over kunstgras. Genemuiden is gelegen nabij Zwolle. In Temse hebben we helaas geen magazijn en is er geen mogelijkheid voor afhaal van het kunstgras. Wel zijn we vanuit iedere locatie natuurlijk bereikbaar voor u.

Kunstgrasnet is een webshop, maar we houden persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij adviseren u graag over welke kunstgrassen passen bij uw situatie en hoe u het kunstgras kunt leggen. Liever niet zelf leggen? Geen probleem! U kunt gebruik maken van onze aanlegservice. Zo komen wij op uw locatie en zorgen we dat alles goed aangelegd wordt, van het grondwerk tot het uiteindelijk leggen van het kunstgras. Onze kunstgrasprofessionals zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw kunstgras.

Visie

Wij zijn visionair op het gebied van genieten van natuurlijk gras, maar dan zonder het onderhoud. Mooie tuinen maken die net van echt gras lijken, maar bijna geen onderhoud vergen. Onze visie is om kunstgras te maken dat zo realistisch is, dat het bijna niet meer te onderscheiden is van echt gras.

Missie

Hoe bereiken we onze visie? Door continu te innoveren op het gebied van kunstgras. We houden de nieuwe ontwikkelingen van kunstgras nauw in de gaten en maken nieuwe technieken voor het maken van realistisch kunstgras. Zo hebben wij verschillende soorten kunstgras garen ontwikkeld, zoals de diamond shape garen en de C-shape garen. Wij blijven ontwikkelen om u het beste kunstgras te kunnen leveren met trots.

Ervaring en keurmerken

Wij worden op Trustpilot beoordeeld met een ruime 4,8 met meer dan 2900 reviews! Niet alleen voor onze topkwaliteit producten, maar ook onze goede service. Dit vinden wij ook erg belangrijk, daarom zijn wij erg blij dat onze klanten ons goed beoordelen. Enkele van onze kunstgrassoorten zijn ook samen ontwikkeld met Ten Cate: één van de meest gerenommeerde kunstgrasfabrikanten. Zo kunnen we u keer op keer topkwaliteit leveren.

kunstgrasnet reviews trustpilot augustus 2021ten cate keurmerk