Waarom kunstgras kopen?

Kunstgras is een prima alternatief voor natuurlijk gras. Door nieuwe technologische ontwikkelingen is kunstgras bovendien nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden. Daarnaast is kunstgras duurzaam, slijtvast en wordt het niet beïnvloed door weersomstandigheden. Het hoeft nooit gemaaid en gesproeid te worden, het is veilig en het vat niet snel vlam. Twijfel je nog of je kunstgras wilt kopen? Lees hier meer over de voordelen van kunstgras!

Alles over kunstgras

Hoe wordt kunstgras gemaakt?

Kunstgras wordt gemaakt van kunststof grasvezels en backing (doek dat als basis dient voor de grasvezels). De kunststof grasvezels worden getuft in het tapijt en vervolgens wordt de onderkant van de mat bedekt met een laagje latex. Na het drogen van de mat wordt het tapijt geperforeerd. En wist je dat kunstgras in Nederland in Genemuiden is ontstaan en dat dit ook wel de kunstgras-hoofdstad van Nederland wordt genoemd? Lees hier meer over Genemuiden en over het productieproces van kunstgras.

Kunstgras online kopen

Je kunt eenvoudig kunstgras bij ons online bestellen. Afhankelijk van de grootte van jouw bestelling versturen we het kunstgras via UPS of komen we het met ons transportbedrijf bij je brengen. Vind je het lastig om kunstgras online te kiezen en te bestellen? Bestel dan eerst stalen van de soorten kunstgras waar je voorkeur naar uitgaat, zodat je daarna met zekerheid jouw favoriete kunstgras online kunt bestellen! Als je vragen hierover hebt of advies over de verschillende soorten kunstgras wilt, dan kun je contact met ons opnemen.