Kunstgras Accessoires | Montage & Onderhoud

leestijd

Kunstgras tapijt accessoires

Wanneer u kunstgras hebt gekocht, is het van groot belang dat het grastapijt op een juiste manier wordt gelegd en dat het – ondanks de onderhoudsarme eigenschappen – goed wordt onderhouden. Bij Kunstgrasnet vindt u alles wat u nodig heeft voor het leggen en onderhouden van uw grastapijt.

Grastapijt op de juiste ondergrond leggen

Welke ondergrond u gebruikt voor kunstgras hangt af van verschillende factoren: wordt er met steen of aarde gewerkt? Wordt er intensief gespeeld of gesport op het kunstgras of wordt het net als onderdeel van uw tuin gezien waar u gewoon in alle rust van geniet? Gebruikt u kunstgras in een speeltuin, dan is valdemping geen overbodige luxe. Werkt u met aarde of een ondergrond van zand? Dan helpt een stabilisatiedoek bij het aanleggen van het kunstgras. Om het grastapijt op een juiste manier te leggen moet u zorgen voor een juiste ondergrond. Bij Kunstgrasnet vindt u alles wat u nodig heeft.

Grastapijt leggen met de juiste accessoires

Het grastapijt moet op maat worden gesneden zodat het past op de plekken waar u het wilt leggen. Bij Kunstgrasnet vindt u kunstgrasmessen om het grastapijt makkelijk op maat te snijden. Ook moet u zorgen dat het grastapijt op een juiste manier wordt bevestigd aan de ondergrond. Gaat u bijvoorbeeld voor kunstgraskitlijm en band of kunstgrastape.

Bent u zelf van plan om kunstgras aan te leggen in uw tuin en wilt u zelf de handen uit de mouwen steken? Volg dan onze instructies. Nog vragen over wat u precies nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op.