Balkon Kunstgras Tapijt | Ruim assortiment

leestijd

Kunstgras tapijt voor op uw balkon

Bent u uw koude grijze balkonvloer zat? Of verlangt u naar kunstgras in uw tuin of kunstgras voor uw terras? Ga dan voor een kunstgras tapijt van Kunstgrasnet. Zo zorgt u voor een prachtig stuk gras, waar u geen omkijken naar heeft. U hoeft het niet te onderhouden, kunt eventuele viezigheid eenvoudig verwijderen en genieten van een heerlijk zacht en groen grastapijt. Bekijk ons aanbod grastapijt voor uw balkon! 

Een groen balkon met grastapijt!

Met grastapijt zorgt u ervoor dat uw balkon van een grijze omgeving een groene oase wordt. U kunt het grastapijt eenvoudig zelf leggen op verschillende ondergronden. Bij Kunstgrasnet vindt u alle accessoires die u nodig heeft om het grastapijt zelf op uw balkon te leggen met een strak eindresultaat. Wij hebben overigens niet alleen groen grastapijt! Ook voor goedkoop gekleurd grastapijt bent u bij Kunstgrasnet aan het juiste adres!

Bestel kunstgras voor op het balkon direct online

Bij Kunstgrasnet kunt u kunstgras kopen in het formaat dat u wenst, snel en eenvoudig. Geef simpelweg aan hoeveel vierkante meter u nodig heeft en de prijs wordt automatisch berekend. Wij kunnen het kunstgrastapijt gratis binnen een week bij u afleveren.

Grastapijt op uw balkon: Een groene oase zonder onderhoud

Creëer het echte buitengevoel terwijl u op de vijfde verdieping van een appartementsblok woont! Met een kunstgras tapijt op uw balkon creëert u een groene oase voor uzelf. Kunstgras is ook nog eens bestand tegen alle weersomstandigheden en zeer gemakkelijk in onderhoud. U hoeft het dus niet te onderhouden, waardoor u altijd heerlijk van het kunstgras op uw balkon kunt genieten.

Waterafvoer bij grastapijt op balkon

Wanneer u kiest voor kunstgras op het balkon is het belangrijk dat de waterafvoer goed verloopt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er water onder het kunstgras blijft staan. Om dit te voorkomen, is het aan te raden om een drainagemat als ondergrond te gebruiken. De drainagemat zorgt ervoor dat regenwater op een correcte manier wordt afgevoerd. Bovendien werkt een drainagemat eventuele oneffenheden in de ondergrond weg en zorgt het ook nog eens voor valdemping. Ideaal!

Kunstgras tapijt op uw balkon zelf of laten leggen

Kunt u goed klussen? Dan zijn onze grasmatten heel makkelijk zelf aan te leggen. De ondergrond van balkons zijn gelukkig vaak vlak, wat het creëren van een kunstgras balkon een stuk makkelijker maakt. Laat u het grastapijt op uw balkon liever door ons leggen, dan kunt ook rekenen op de kunstgras legservice van Kunstgrasnet. Als u hiervoor kiest dan komen de kunstgras specialisten bij u langs en leggen zij uw grastapijt professioneel voor u aan. 

Wilt u weten welk gras het meest geschikt is voor een kunstgras balkon? Contacteer ons dan vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken, bekijk onze kunstgras aanbiedingen of vraag een offerte aan.