Kunstgrasnet Medewerker

Kwalitatief kunstgras voor een klein budget

leestijd

Goedkoop kunstgras tapijt: Hoge kwaliteit, lage prijzen

Is kunstgras kopen te duur? Dat hoeft niet zo te zijn. Bij Kunstgrasnet vindt u goedkoop kunstgras tapijt van hoge kwaliteit. Wij hebben al grastapijt vanaf € 14,95 per vierkante meter! Dus ook met een laag budget kan u met Kunstgrasnet een prachtig groene grasmat met kunstgras tapijt creëren voor uw tuinbalkonterras of sportveld! Bekijk hieronder ons aanbod goedkoop kunstgras.

De prijzen van verschillende soorten kunstgras tapijt

Goedkoop kunstgras betekent natuurlijk niet per definitie dat u in moet leveren op de  kwaliteit. Ook met een kleiner budget kan uw tuin een prachtige en onderhoudsvriendelijke groene oase worden. Gelukkig kunt u bij Kunstgrasnet kiezen uit een ruim assortiment en een grastapijt van goede kwaliteit tegen een lage prijs kopen.

Hieronder hebben wij voor u een aantal typen kunstgras tapijt geselecteerd die van hoogwaardige kwaliteit zijn, maar per vierkante meter weinig kosten. Bij elk type kunstgras vindt u een beoordeling van de echtheid (0-5) van het grastapijt en een beoordeling van de zachtheid (0-5). De echtheid geeft aan in hoeverre het grastapijt lijkt op echt gras. De zachtheid geeft de stijfheid van de vezels aan. Hoe hoger de beoordeling, hoe zachter de vezels. Zo kunt u bij Kunstgrasnet tegen een lage prijs kunstgras tapijt kopen dat voldoet aan uw wensen.

Kunstgrasnet leverancier van goedkoop kunstgras tapijt

Kunstgrasnet kan goedkoop kunstgras tapijt voor u realiseren doordat wij onze producten rechtstreeks vanuit de groothandel leveren. Er zitten dus weinig schakels tussen u en de fabrikant. Hierdoor heeft u bij ons voor een fatsoenlijke prijs een mooi kunstgras tapijt in uw tuin en hoeft het kopen van kunstgras helemaal niet duur te zijn. Daarbij vergt het schoonmaken en het onderhouden van kunstgras amper tot geen tijd en/of onderhoudskosten, gaat een kunstgras tapijt lang mee en heeft u een lange garantie op kunstgras tapijt.

Ook voor het aanleggen van kunstgras tapijt hoeft u niet veel budget te reserveren. U kunt ervoor kiezen om het eenvoudig zelf te leggen met onze uitgebreide kunstgras leginstructies, of gebruik maken van onze kunstgras legservice en uw grastapijt laten leggen door onze vakkundige kunstgras tapijt specialisten.

Goedkoop grastapijt voor beurzen en evenementen

Kunstgras tapijt is naast het gebruik in tuinen, balkons en sportvelden ook ideaal als goedkope en duurzame ondergrond voor beurzen, evenementen en andere tijdelijke opstellingen. U kunt kunstgras tapijt namelijk eenvoudig oprollen, neerleggen, schoonmaken, het kan tegen intensief gebruik en kan op diverse ondergronden worden geplaatst. Het onderhouden is eenvoudig, goedkoop en vereist weinig tijd met onze grastapijt accessoires en onderhoudsmaterialen. Door kunstgras tapijt te kopen zorgt u met een laag budget voor een frisse en verzorgde uitstraling op beurzen en evenementen.

Goedkoop gekleurd kunstgras tapijt

En wilt u echt opvallen op een beurs of evenement? Bij Kunstgrasnet vindt u ook goedkoop gekleurd kunstgras. Wat dacht u van fluorescerende geel, turquoise, blauw of roze? We hebben ook goedkoop grijs grastapijt of andere neutralere kleuren in ons assortiment. Ideaal voor beurzen en evenementen, maar ook voor op kantoor of theatervoorstellingen. Kunstgrasnet heeft voor deze gelegenheden diverse soorten goedkoop grastapijt in het assortiment. Ook hebben wij doorlopend diverse kunstgras aanbiedingen.