Kunstgras voor op uw dakterras

leestijd

Kunstgras op uw (dak)terras

Heeft u een terras of dakterras? Creëer een echt tuingevoel met kunstgras en geniet van de voordelen! Ga voor een prachtig groen (of andere kleur kunstgras) dakterras, zonder onderhoud en met een comfortabele en zachte ondergrond. Bekijk het aanbod kunstgras voor uw dakterras bij Kunstgrasnet en bestel uw kunstgras eenvoudig online. 

Grastapijt op uw dakterras

Wat is er mooier dan een groen, natuurlijk dakterras? Helaas is het vrijwel onmogelijk om op een dakterras of balkon natuurlijk gras te laten groeien. Gelukkig kunt u met kunstgras op een balkon of terras toch zorgen voor het ultieme buitengevoel. Een eigen oase van rust en groen. Met kunstgras kopen creëert u een mooi groen dakterras met een natuurlijke uitstraling. En een extra bonus: kunstgras ziet er het hele jaar goed uit. Wedden dat het 365 dagen per jaar genieten wordt? Bezorgd over de drainage en waterdoorlaatbaarheid van kunstgras op uw dakterras? Ook daarin staan we u graag bij met advies.

Kunstgras op het terras

Het is natuurlijk ook mogelijk om een kunstgras tapijt op uw terras aan te leggen. Wilt u in de zomer vanuit uw luie stoel lekker met de voeten in het gras zitten? Of oogt die prettige hangmat net wat beter met een strak gazon onder de leden, maar heeft u geen tijd om een echt gazon aan te leggen en te onderhouden? Dan is een kunstgras terras een realistische en natuurlijke plaatsvervanger. Vergelijk onze verschillende soorten kunstgras tapijt voor uw tuin om erachter te komen wat op uw terras past! U vindt bij ons goedkoop grastapijt, passend bij elk budget.

Voordelen kunstgras terras

Het leggen van kunstgras op een terras kent verschillende voordelen. Allereerst geeft een kunstgrasmat uw terras natuurlijk een mooie, natuurlijke uitstraling. Maar heeft u al eens nagedacht over het gemak dat een kunstgrasmat op uw terras u in onderhoud oplevert? Het kunstgras onderhouden is namelijk zeer gemakkelijk te doen. En stelt u zich eens voor: nooit meer onkruid tussen de tegels van uw terras verwijderen. Dat wil toch iedereen? Bovendien gaat het kunstgras lang mee en is het ook nog eens eenvoudig aan te leggen. Al vergt dat op een dakterras wel even een andere methode dan op het terras in uw tuin.

Kunstgras op terras vastmaken

Wilt u uw kunstgras aanleggen in uw tuin of op het balkon? Dit gaat eenvoudig via de reguliere leginstructies in onze instructievideo. Het kunstgras kan hierbij vaak los op de ondergrond worden gelegd. Kunstgras aanleggen op uw dakterras vraagt echter een net iets andere aanpak. Hoge daken vangen veel wind en het is natuurlijk niet te bedoeling dat uw kunstgrasmat hierdoor wordt meegenomen. Daarom is het aan te raden om het kunstgras op uw dakterras goed vast te maken met lijm. Wij raden af om het kunstgras vast te maken met schroeven of spijkers, om eventuele lekkage in uw dak te voorkomen.

Ziet u het toch niet zitten om het kunstgras op uw (dak)terras zelf aan te leggen? Dan kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van onze aanlegservice. Ons aanlegteam, bestaande uit ervaren professionals, zorgt ervoor dat uw kunstgrasmat er straks perfect bij ligt.