grastapijt

Grastapijt

leestijd

Een mooi groen grasveld is natuurlijk de droom van iedere tuinfanaat. Met natuurgras - en al het onderhoud dat daarbij komt kijken - is zo’n grasveld echter lang niet altijd even makkelijk te realiseren. Voor de echte liefhebber van een strak, groen gazon is een grastapijt daarom dé perfecte oplossing. Ga maar na: nooit meer sproeien, nooit meer maaien en toch het hele jaar door dezelfde groene kleur. Wie wil dat nu niet?

Grastapijt kopen bij Kunstgrasnet

Grastapijt is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Zo hebben we bij Kunstgrasnet onder andere grastapijt voor in de tuin, grastapijt voor het balkon en grastapijt voor op het terras. Zoals al eerder is vermeld, heeft grastapijt als grote voordeel dat het zeer eenvoudig is in onderhoud, maar dit is zeker niet het enige voordeel ten opzichte van natuurgras. Grastapijt is bijvoorbeeld ook nog eens erg kindvriendelijk. Als uw kind bijvoorbeeld valt, zorgt het grastapijt voor een veilige, zachte landing. Bovendien zullen er geen groene vlekken op de kleding van uw kind ontstaan. Verder is het grastapijt uitermate geschikt om zwembadjes en andere speeltoestellen op te plaatsen.

Wat is het verschil tussen grastapijt en kunstgras?

Veel mensen vragen zich af wat het verschil tussen grastapijt en kunstgras nu precies is. De meeste kunstgrasaanbieders zullen zeggen dat er helemaal geen verschil is tussen de twee. Toch maken wij bij Kunstgrasnet een klein onderscheid tussen grastapijt en kunstgras. Grastapijten zijn vaak iets goedkoper en van iets mindere kwaliteit dan kunstgras. Dit komt door het feit dat grastapijten maar uit één vezelsoort bestaan. Bij kunstgras is dit anders; daarbij worden meerdere soorten vezels gebruikt die ook nog eens verschillen van lengte en kleur. Dit zorgt ervoor dat kunstgras iets realistischer lijkt dan grastapijt. Echter, bij Kunstgrasnet koopt u hoe dan ook topkwaliteit, of het nu grastapijt of kunstgras is. Heeft u dus een grote hoeveelheid kunstgras nodig, waarbij het uiterlijk van het gras iets minder ter zake is? Dan is grastapijt een uitstekende optie. Grastapijt is hierdoor bijvoorbeeld ook uitermate geschikt als kunstgras op beurzen en evenementen.

Grastapijt kopen bij Kunstgrasnet

Bij Kunstgrasnet koopt u snel en eenvoudig het grastapijt naar uw keuze. We bieden u een ruim assortiment aan verschillende soorten grastapijt, zodat er altijd wel een soort tussenzit, die past bij uw specifieke situatie. Zoals al eerder is vermeld, hebben we onder andere grastapijt voor uw tuin, balkon of terras; maar ook grastapijt voor sportvelden is erg populair.  Het bestelproces bij Kunstgrasnet verloopt heel eenvoudig. U bestelt uw grastapijt online en betaalt uw bestelling veilig en snel online via onze webshop. Betaalt u liever fysiek? Dan kunt u uw betaling ook bij onze bezorgers pinnen. De keuze is aan u. Wilt u, voordat u het grastapijt bestelt, liever eerst de soorten even in het echt zien? Dan kunt u bij ons gratis grastapijt stalen aanvragen.

Goedkoop grastaptijt

Doordat we bij Kunstgrasnet.be een grote voorraad hebben, kunnen wij onze grastapijten altijd voor de scherpste prijzen aanbieden. Bent u echter op zoek naar de állergoedkoopste oplossing, dan kunt u altijd even een kijkje nemen bij ons budget grastapijt. Hier vindt u een overzicht van al onze soorten grastapijt met de laagste prijs. Bovendien hebben wij meerdere malen per jaar speciale kunstgras aanbiedingen, waarmee we onze grastapijten voor een nog lagere prijs aan kunnen bieden. Overigens hoeft goedkoop grastapijt niet te betekenen dat deze ook direct van slechte kwaliteit is. Al soorten grastapijt zijn, ongeacht de prijs, van uitstekende kwaliteit.

Grastapijt met een kleurtje

Bij grastapijt zult u waarschijnlijk meteen denken aan de kleur groen. Dat is niet onlogisch, want natuurgras heeft natuurlijk de herkenbare groene kleur. De meeste soorten grastapijt hebben daarom ook een groene kleur, maar het mooie aan grastapijt is dat dat natuurlijk niet zo hoeft te zijn. De grasmatten kunnen net zo makkelijk in een andere kleur worden geproduceerd. Gekleurd grastapijt wordt dan ook steeds populairder. U kunt bij Kunstgrasnet alle kanten op qua kleur. Gaat u voor een felle kleur als blauw of roze of past zwart grastapijt of grijs grastapijt beter bij u en uw tuin? Eén ding is zeker; met gekleurd grastapijt van Kunstgrasnet geeft u hoe dan ook een unieke touch aan uw tuin.

Hoe moet ik grastapijt aanleggen?

Als de betaling is afgerond en u de bestelling in huis heeft, is het tijd om uw grastapijt te leggen. U kunt dit heel eenvoudig zelf doen, door gebruik te maken van de juiste kunstgras accessoires en de tips in onze kunstgras leginstructies. Door deze instructies te volgen, legt u in 10 stappen helemaal zelf u eigen grastapijt aan. Toch kunnen we ons ook voorstellen dat u het aanleggen van uw grastapijt liever door een professional laat doen. Daarom kunt u ook altijd gebruik maken van onze kunstgras aanlegservice. In dat geval zal ons ervaren aanlegteam ervoor zorgen dat het grastapijt helemaal strak op zijn plek zal komen te liggen. Op deze manier kunt u altijd optimaal genieten van alle voordelen van uw grastapijt!