Heftruck Kunstgrasnet Magazijn

Bestel uw kunstras op rol bij Kunstgrasnet

leestijd

Kunstgras is een product met tal van mogelijkheden en voordelen. Eén van deze voordelen is dat u eenvoudig en snel grote oppervlakten voorziet van een kunstgrasmat. Om dit te doen is natuurlijk een groot aantal rollen kunstgras nodig. Als mensen kunstgras kopen krijgen wij vaak de vraag: hoe wordt dit eigenlijk geleverd. Wij doen dit bij Kunstgrasnet op een zo efficiënt mogelijke manier: kunstgras op rol.

Kunstgras op rol

Bij Kunstgrasnet laten we liever niet meerdere vrachtwagens uw kant op rijden als dit eigenlijk helemaal niet nodig is. Hierom bieden wij onze verschillende soorten kunstgras aan in rollen. Het grastapijt wordt in stroken gesneden en opgerold, om het kunstgras op deze manier op een zo efficiënt mogelijke manier te kunnen vervoeren. Bij het in stroken snijden van het kunstgras, ontstaat er geen schade aan uw grastapijt, dus dit kan geen enkele kwaad. Sterker nog, ons gesneden kunstgras op rol is zelfs ideaal bij het kunstgras leggen. U legt de kunstgras rol neer en kunt deze vervolgens eenvoudig over het oppervlak uitrollen. Laat u uw kunstgras leggen met behulp van onze kunstgras aanlegservice. Dan zorgen zij ervoor dat de kunstgras rol op de juiste manier op de juiste plek komt te liggen.

Grastapijt op rol

Vaak wordt verondersteld dat kunstgras en grastapijt op rol exact dezelfde producten zijn. Toch maken we hier bij Kunstgrasnet een klein onderscheid in. Dit onderscheid zit hem vooral in de kwaliteit van beide producten. Ons kunstgras op rol is van een iets hogere kwaliteit dan ons grastapijt op rol.  Door de kwaliteit en het gebruik van verschillende soorten vezels, is kunstgras vaak niet meer van echt te onderscheiden. Ons grastapijt op rol is van een iets minder hoge kwaliteit. Echter, dit wil niet zeggen dat grastapijt van slechte kwaliteit is. Alle producten die u bij Kunstgrasnet koopt, of het nu grastapijt of kunstgras op rol is, zijn van goede kwaliteit. De verschillen zitten hem vooral in de mate waarin de kunstgrasmat er als echt uitziet en aanvoelt.

Goedkoop kunstgras op rol

Bij Kunstgrasnet verkopen wij ons kunstgras op rol in verschillende prijscategorieën. Waar de luxere soorten wat duurder zullen zijn, hebben we aan de andere kant ook zeer goedkoop kunstgras op rol. Wij kunnen u budget kunstgras aanbieden doordat wij een van de grootste aanbieders van kunstgras zijn en dit rechtstreeks inkopen bij de groothandel. Bent u dus op zoek naar het allergoedkoopste kunstgras op rol? Dan bent u bij Kunstgrasnet op de juiste plek. Bovendien hebben we, naast ons standaard goedkope kunstgras op rol, regelmatig verschillende kunstgras aanbiedingen.

Gekleurd kunstgras op rol

Bent u op zoek naar grastapijt, maar wilt u het een keer helemaal anders doen? Dat kan! Bij Kunstgrasnet verkopen we namelijk ook verschillende soorten gekleurd kunstgras op rol! Gaat u voor een felle kleur als roze of blauw of kiest u liever voor bijvoorbeeld zwart of misschien wel zilver kunstgras. Welke kleur kunstgras rol u ook kiest, met gekleurd kunstgras zorgt u hoe dan ook voor een unieke tuin, balkon of terras!

Sport kunstgras op rol

Niet alleen in de tuin, als kunstgras balkon of op het terras; ook als sport kunstgras wordt ons kunstgras op rol steeds populairder. Dat is niet zo gek. Kunstgras is namelijk erg geschikt om op de sporten. Heeft behoeft weinig onderhoud, er kan gedurende het hele jaar op gesport worden en de bal rolt ook nog eens erg goed. Ook in het aanleggen van sportvelden is ons kunstgras op rol uitermate geschikt. Met het neerleggen en uitrollen van de kunstgras rol, heeft u snel en eenvoudig uw hockey- of voetbalveld aangelegd!

Voordelen kunstgras op rol 

Al met al kent kunstgras op rol een groot aantal voordelen. Zoals gezegd is het vervoeren van kunstgras rollen de meest efficiënte manier om ons kunstgras bij de klant te bezorgen. Maar ook het leggen van kunstgras op rol wordt op deze manier een stuk eenvoudig. U legt de kunstgras rol neer en rolt hem vervolgens eenvoudig uit over het te bedekken oppervlak. Hierna kunt u optimaal genieten van uw eigen kunstgras. Nooit meer maaien, nooit meer sproeien en u heeft bovendien de perfecte ondergrond voor spelende kinderen in de tuin. Kunstgras heeft namelijk ook nog eens een valdempende werking. Voor welk doeleinde u uw kunstgras rol ook bij ons bestelt: de mogelijkheden zijn eindeloos!