Kunstgrasnet Medewerker

Kunstgrasmat kopen? Bestel uw kunstgrasmat bij Kunstgrasnet

leestijd

Kunstgrasmat

Bent u op zoek naar een kunstgrasmat die u kunt aanleggen omdat u kunstgras in uw tuinkunstgras op een balkon, een kunstgras terras of kunstgras op een andere plek wilt? Bij ons vindt u meer dan veertig verschillende soorten, geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. Dus naar wat voor kunstgrasmat u ook op zoek bent, Kunstgrasnet heeft het in huis! Met een voorraad van meer dan 30.000 vierkante meter en een groot team van specialisten, kunnen wij u optimaal van dienst zijn en maken wij van uw kunstgras project een succes!

Kunstgrasmat tegen een lage prijs en snel bij u geleverd

Kunstgrasnet biedt kunstgrasmatten aan tegen aantrekkelijke prijzen. Doordat wij direct vanuit de groothandel de kunstgrasmat bij u afleveren, kunnen wij onze prijzen laag houden. Zo bent u bij ons verzekerd van een hoogwaardige kunstgrasmat tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Daarbij hebben wij meer dan dertigduizend vierkante meter aan kunstgrasmatten op voorraad. Wij kunnen het daarom altijd uit voorraad bij u leveren. Hierdoor is het al mogelijk om het uw bestelling binnen slechts één week te bezorgen, gratis(!) en op een moment dat voor u uitkomt!

Een kunstgrasmat is een grasmat van plastic of kunststof

Een kunstgrasmat is niets anders dan gras gemaakt van plastic of kunststof. U kunt het dus zien als een kunststof grasmat of een plastic grasmat. Tegenwoordig is een kunstgrasmat niet meer van echt te onderscheiden. Met verschillende technieken, materialen en machines wordt gras tot in de kleinste details nagebootst. Op deze manier kunt u genieten van een prachtig groen gazon, niet van echt te onderscheiden, maar dan met alle voordelen van kunstgrasmatten.

Wat zijn de voordelen van een kunstgrasmat?

Een kunstgrasmat in uw tuin, op uw balkon, op sportvelden of als ondergrond bij beurzen of andere evenementen heeft een groot aantal voordelen. U heeft niet meer om te kijken naar het onderhoud, maaien, sproeien en onkruid en verticuteren zijn verleden tijd!

Daarbij kunt u het zelf eenvoudig aanleggen met onze kunstgras leginstructies. Zorg voor een goede ondergrond, volg de instructies, zorg voor de juiste kunstgras accessoires en u legt uw grasmat in een handomdraai! Wilt u liever dat dit door specialisten gebeurt? U kunt uw kunstgras laten leggen door onze specialisten. Onze kunstgras professionals zorgen er dan voor dat uw grasmat er prachtig bij komt te liggen.

Kunstgrasmat voor uw tuin, balkon of terras

Kunstgrasnet heeft meer dan veertig verschillende soorten kunstgras, geschikt voor diverse doeleinden en projecten. U vindt bij ons uw kunstgrasmat voor in de tuin, op het balkon of op het (dak)terras. Deze kunstgrasmatten zijn uv-bestendig, kunnen tegen alle weersomstandigheden, behouden hun kleur en vergen weinig onderhoud. Verder zijn ze waterdoorlatend, zodat water dat op de kunstgrasmat terechtkomt goed wordt afgevoerd. Let er wel op dat de ondergrond waarop de kunstgrasmat ligt het water goed af kan voeren.

Bent u op zoek naar een kunstgrasmat waarop u kunt sporten? Daarvoor hebben wij speciaal sport kunstgras in ons assortiment. U vindt hier grasmatten die te gebruiken worden voor verschillende sporten, zoals voetbal, hockey, tennis en golf. Kunstgras in deze categorie zijn getest voor zeer intensief gebruik en hebben doorgaans korte vezels, zodat de ballen er goed op rollen en/of stuiteren.

Voor een grasmat te gebruiken bij evenementen en beurzen of voor de inrichting van bedrijven hebben wij een selectie gemaakt die u perfect voor deze gelegenheden kunt gebruiken. U zorgt er met een kunstgrasmat als ondergrond voor dat uw evenement er strak uitziet. Daarbij is het zeer gebruiksvriendelijk. U rolt de kunstgrasmat eenvoudig uit, verwijdert eventuele vlekken of viezigheid eenvoudig met water en rolt de mat na afloop zo weer op. Op deze manier heeft u een duurzame, gebruiksvriendelijke en mooie ondergrond voor uw evenement.

En wilt u echt eens opvallen? Wij hebben ook gekleurd kunstgras in ons assortiment! Zwart, grijs, zilver, roze, geel en blauw, u kunt het zo gek niet bedenken! En als u niet te veel geld wilt uitgeven voor de kunstgrasmat, hebben wij een selectie budget kunstgras van hoge kwaliteit, tegen een lage prijs.

Kunstgrasmatten kunt u voor van alles gebruiken

Op onze pagina met kunstgrasmatten voor uw tuin vindt u kunstgrasmatten die geschikt zijn om in een tuin aan te brengen, op de pagina met kunstgrasmatten voor uw balkon de matten die geschikt zijn voor uw balkon, etc. Dit betekent echter niet dat u de kunstgrasmatten die in deze categorie staan, niet kunt gebruiken voor andere doeleinden! Kunstgras is een zeer flexibel en divers product dat u voor ontzettend veel projecten kunt gebruiken. Dus vindt u een kunstgrasmat in de categorie tuin en wilt u het gebruiken voor uw balkon? Dat kan gerust! Twijfelt u of de grasmat geschikt is voor uw project? Contacteer dan gerust onze specialisten.

Zeker weten dat u de juiste kunstgrasmat bestelt?

Kunstgrasnet heeft een kunstgras koopgids voor u samengesteld om het bestellen van uw kunstgrasmat zo makkelijk mogelijk te maken. Bovendien ontvangt u als u bij ons meer dan vijftig vierkante meter kunstgras bestelt, uitgebreid en gratis kunstgras advies op locatie.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste kunstgrasmat bestelt, kunt u van elke kunstgrasmat gratis kunstgras stalen aanvragen. Zo kunt u verschillende kunstgrasmatten met elkaar vergelijken en kijken of het voldoet aan uw verwachtingen. Bent u er toch niet zeker van of de kunstgrasmat geschikt is voor het project dat u voor ogen heeft? Contacteer ons dan gerust om het te vragen.

Ondergrond voor een kunstgrasmat

Meestal wordt een kunstgrasmat op een plek gelegd waar van origine natuurgras lag. Het is belangrijk om daar de zwarte grond met wortels te verwijderen. U wilt namelijk niet dat de grond verzakt. Het beste kiest u voor een granulaat ondergrond als y kunstgras aanlegt. Het zorgt er namelijk voor dat er stevigheid geboden wordt, maar het laat daar boven op ook makkelijk water door. Hiermee voorkomt u dat uw kunstgrasmat bol komt te staan na een regenbui.

In een tuin wordt vaak geel, of wit kwartszand gebruikt als kunstgras ondergrond. Nadeel hiervan is dat kunstgras zand minder stevig is dan granulaat, waardoor het kunstgras veel sneller wegzakt. Ook de afwatering is iets minder effectief op deze ondergrond. Om dit op te lossen is het een mogelijkheid om drainagepijpen aan te leggen.