Kunstgrasnet Medewerker

Kunstgrasmat kopen? Bestel uw kunstgrasmat bij Kunstgrasnet

leestijd

Kunstgrasmat

Een kunstgrasmat is op vele manieren toepasbaar. Of u nu op zoek bent naar een kunstgras tuin, een kunstgras balkon, of een kunstgras terras; voor een kunstgrasmat bent u bij Kunstgrasnet.be altijd aan het juiste adres. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van een kunstgrasmat? En wat kun je er dan allemaal precies mee? En als u een grasmat heeft gekocht; hoe gaat het aanleggen dan eigenlijk in zijn werk?

Kunstgrasmat kopen: snel én goedkoop

Kunstgrasnet biedt kunstgrasmatten aan tegen aantrekkelijke prijzen. Doordat wij direct vanuit de groothandel de kunstgrasmat bij u afleveren, kunnen wij onze prijzen laag houden. Zo bent u bij ons verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit grastapijt tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Daarbij hebben wij meer dan dertigduizend vierkante meter aan kunstgrasmatten op voorraad. Wij kunnen het daarom altijd uit voorraad bij u leveren. Wilt u dus kunstgras kopen? Dan is het al mogelijk om het uw bestelling binnen slechts één week te bezorgen, gratis(!) en op een moment dat voor u uitkomt!

Een kunstgrasmat van plastic of kunststof

Een kunstgrasmat is niets anders dan gras gemaakt van plastic of kunststof. U kunt het dus zien als een kunststof grasmat of een plastic grasmat. Tegenwoordig is een kunstgrasmat niet meer van echt te onderscheiden. Met verschillende technieken, materialen en machines wordt gras tot in de kleinste details nagebootst. Op deze manier kunt u genieten van een prachtig groen gazon, niet van echt te onderscheiden, maar dan met alle voordelen van kunstgrasmatten.

Bent u op zoek naar de allerbeste kunstgrasmatten die Kunstgrasnet te bieden heeft? Kijk dan eens naar onze meest verkochte Kunstgras Chill 2.0 of ons meest realistisch uitziende Kunstgras Naturel 2.0.

Wat zijn de voordelen van een kunstgrasmat?

Een kunstgrasmat in uw tuin, op uw balkon, op sportvelden of als ondergrond bij beurzen of andere evenementen heeft een groot aantal voordelen. U heeft niet meer om te kijken naar het onderhoud, maaien, sproeien en onkruid en verticuteren zijn verleden tijd! Bovendien geniet u, ongeacht de weersomstandigheden, gedurende het hele jaar van een mooi gekleurde grasmat rond uw huis. Heeft u kinderen? Dan is kunstgras helemaal de ideale keuze. Een kunstgrasmat heeft een valdempende werking en zorgt er bovendien voor dat uw kind niet met groene grasvlekken in de kleding terugkomt. Het is zomaar een greep uit alle voordelen van kunstgras.

Kunstgrasmat voor uw tuin, balkon of terras

Kunstgrasnet heeft meer dan veertig verschillende soorten kunstgras, geschikt voor diverse doeleinden en projecten. U vindt bij ons uw kunstgrasmat voor in de tuin, op het balkon of op het (dak)terras. Deze kunstgrasmatten zijn uv-bestendig, kunnen tegen alle weersomstandigheden, behouden hun kleur en vergen weinig onderhoud. Verder zijn ze waterdoorlatend, zodat water dat op de kunstgrasmat terechtkomt goed wordt afgevoerd. Let er wel op dat de kunstgras ondergrond het water goed af kan voeren.

Bent u op zoek naar een kunstgrasmat waarop u kunt sporten? Daarvoor hebben wij speciaal sport kunstgras in ons assortiment. U vindt hier grasmatten die te gebruiken worden voor verschillende sporten, zoals voetbal, hockey, tennis en golf. Kunstgras in deze categorie zijn getest voor zeer intensief gebruik en hebben doorgaans korte vezels, zodat de ballen er goed op rollen en/of stuiteren.

Voor een grastapijt te gebruiken bij evenementen en beurzen of voor de inrichting van bedrijven hebben wij een selectie gemaakt die u perfect voor deze gelegenheden kunt gebruiken. U zorgt er met een kunstgrasmat als ondergrond voor dat uw evenement er strak uitziet. Daarbij is het zeer gebruiksvriendelijk. U rolt de kunstgrasmat eenvoudig uit, verwijdert eventuele vlekken of viezigheid eenvoudig met water en rolt de mat na afloop zo weer op. Op deze manier heeft u een duurzame, gebruiksvriendelijke en mooie ondergrond voor uw evenement.

Voor een grastapijt te gebruiken bij evenementen en beurzen of voor de inrichting van bedrijven hebben wij een selectie gemaakt die u perfect voor deze gelegenheden kunt gebruiken. U zorgt er met een kunstgrasmat als ondergrond voor dat uw evenement er strak uitziet. Daarbij is het zeer gebruiksvriendelijk. U rolt de kunstgrasmat eenvoudig uit, verwijdert eventuele vlekken of viezigheid eenvoudig met water en rolt de mat na afloop zo weer op. Op deze manier heeft u een duurzame, gebruiksvriendelijke en mooie ondergrond voor uw evenement.

Gekleurde kunstgrasmatten

Wilt u echt eens opvallen met uw kunstgrasmat? Wij hebben ook gekleurd kunstgras in ons assortiment! Zwart, grijs, zilver, roze, geel en blauw, u kunt het zo gek niet bedenken! Op deze manier geniet u van alle voordelen van een ‘gewone’ kunstgrasmat, maar heeft u toch een tuin die niemand anders heeft! En als u niet te veel geld wilt uitgeven voor de kunstgrasmat, hebben wij een selectie budget kunstgras van hoge kwaliteit, tegen een lage prijs.

Kunstgrasmatten kunt u voor van alles gebruiken

Op onze pagina met kunstgrasmatten voor uw tuin vindt u kunstgrasmatten die geschikt zijn om in een tuin aan te brengen, op de pagina met kunstgrasmatten voor uw balkon de matten die geschikt zijn voor uw balkon, etc. Dit betekent echter niet dat u de kunstgrasmatten die in deze categorie staan, niet kunt gebruiken voor andere doeleinden! Kunstgras is een zeer flexibel en divers product dat u voor ontzettend veel projecten kunt gebruiken. Dus vindt u een kunstgrasmat in de categorie tuin en wilt u het gebruiken voor uw balkon? Dat kan gerust! Twijfelt u of de grasmat geschikt is voor uw project? Contacteer dan gerust onze specialisten.

Zeker weten dat u de juiste grasmat bestelt

Kunstgrasnet heeft een kunstgras koopgids voor u samengesteld om het bestellen van uw kunstgrasmat zo makkelijk mogelijk te maken. Bovendien ontvangt u als u bij ons meer dan vijftig vierkante meter kunstgras bestelt, uitgebreid en gratis kunstgras advies op locatie.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste kunstgrasmat bestelt, kunt u van elke kunstgrasmat gratis kunstgras stalen aanvragen. Zo kunt u verschillende kunstgrasmatten met elkaar vergelijken en kijken of het voldoet aan uw verwachtingen. Bent u er toch niet zeker van of de kunstgrasmat geschikt is voor het project dat u voor ogen heeft? Contacteer ons dan gerust om het te vragen.

Kunstgrasmat leggen

Alu u uw kunstgrasmat bij Kunstgrasnet heeft besteld, kunt u deze zelf eenvoudig aanleggen met behulp van onze kunstgras leginstructies. Zorg voor een goede ondergrond, volg de instructies, zorg voor de juiste kunstgras accessoires en u legt uw grasmat in een handomdraai! Toch kunnen we ons ook voorstellen dat u het aanleggen van uw kunstgrasmat liever door specialisten laat doen? Geen zorgen, ook dit is mogelijk als u uw kunstgrasmat bestelt bij Kunstgrasnet! U kunt uw kunstgras laten leggen door ons kunstgras aanlegteam. Onze kunstgras professionals zorgen er dan voor dat uw grasmat er prachtig bij komt te liggen.