Kunstgrasnet Medewerker

Nepgras kopen? Bestel uw nepgras bij Kunstgrasnet

leestijd

Nepgras

Bent u op zoek naar een mooie grasmat zonder het vele onderhoud dat hier normaal gesproken bij komt kijken? Het nepgras van Kunstgras.be is hiervoor dé uitkomst waar u naar op zoek bent. Nepgras kent namelijk een groot aantal voordelen en is tegenwoordig niet of nauwelijks van echt te onderscheiden.

Nepgras kopen: wat zijn de voordelen?

Het kopen van kunstgras brengt een groot aantal met zich mee. Allereerst bent u met een nepgrasmat voorgoed verlost van het urenlange onderhoud in uw tuin. Kunt u het zich voorstellen: nooit meer grasmaaien, nooit meer sproeien, nooit meer zaaien en tóch, met minimaal onderhoud, het hele jaar door genieten van een mooie, groene grasmat. Met het nepgras van Kunstgrasnet is het allemaal mogelijk. Maar dit is zeker niet het enige voordeel van kunstgras.

Naast het feit dat nepgras maar weinig onderhoud behoeft, is het ook nog eens uitermate geschikt voor kinderen. Dit heeft te maken met een aantal factoren. Om te beginnen is kunstgras een enorm veilige ondergrond om uw kinderen op te laten. Hoe dit komt? Nepgras heeft een valdempende werking. Ideaal, want kinderen willen natuurlijk spelen en bij spelen hoort vallen. Met het nepgras van Kunstgrasnet worden deze vallen opgevangen, waardoor dit minder hard aankomt. Veiligheid is natuurlijk het belangrijkste, maar heeft u weleens nagedacht over de andere voordelen van kunstgras die u en uw kinderen zullen ervaren? Wat dacht u van hardnekkige grasvlekken in de kleding van uw kinderen. Met nepgras bent u hier voorgoed van verlost!

Nepgras leggen waar u dat wilt

Naast de vele voordelen die nepgras kent, zijn de kunstgrasmatten ook nog eens vrijwel overal te leggen. Of u nu op zoek bent naar een kunstgras tuin, een kunstgras balkon of een kunstgras terras, met nepgras kunt u alle kanten op. Ook op sportvelden doet kunstgras sportgras steeds meer zijn intrede. Niet zo gek, want naast het weinige onderhoud dat de terreinknecht aan het nepgras heeft, rolt de bal ook nog eens goed op het kunstgras. Ideaal dus!

Het kunstgras aanleggen is een nauwkeurige klus, die u desondanks prima zelf uit kunt voeren. Heeft u hulp nodig bij het aanleggen van het nepgras? Onze kunstgras leginstructies helpen u uit de brand! Toch kunnen we ons ook goed voorstellen dat u het leggen van het nepgras overlaat aan iemand anders. In dat geval kunt u gebruikmaken van onze kunstgras aanlegservice. Ons ervaren kunstgrasteam zorgt er dan voor dat het nepgras helemaal perfect op zijn plek komt te liggen,

Wat kost nepgras?

Nepgras is niet alleen verkrijgbaar voor tal van verschillende toepassingen, maar ook voor een groot aantal verschillende prijzen. Deze prijsverschillen zitten hem vooral in de kwaliteit en de ‘echtheid’ van de kunstgrasmat. Zoekt u nepgras van hoge kwaliteit dat zacht en bovendien als echt aanvoelt? Dan betaalt u logischerwijs iets meer dan voor onze goedkopere kunstgrassen. Bent u op zoek naar goedkoop nepgras voor de allerlaagste prijs? Ook dan bent u bij Kunstgrasnet aan het juiste adres! Ons budget kunstgras koopt u al vanaf 16,95 euro per m². Bovendien hebben wij regelmatig speciale kunstgras aanbiedingen, waarmee we ons nepgras voor een extra lage prijs aanbieden. Eén ding staat hierbij vast: of u nu nepgras voor een lage of een wat hogere prijs koopt; onze producten zijn, ongeacht de prijs, van een goede kwaliteit, waardoor u, ook met een goedkopere kunstgrasmat, van alle voordelen die nepgras te bieden heeft kunt genieten.