Kunstgras sportveld | Voetbal & Hockey

leestijd

Kunstgras voor sport

Kunstgras tapijt is ideaal voor intensief gebruik. Het is slijtvast, onderhoudsarm en u heeft er jarenlang plezier van. U kunt kunstgras dan ook perfect gebruiken voor sportvelden en speelvelden. Ideaal om op te spelen en het blijft er altijd mooi uit zien. Bekijk hieronder het aanbod kunstgras tapijt voor sport van Kunstgrasnet.

Kunstgras tapijt om op te sporten en spelen

Kinderen spelen graag buiten en ravotten graag in de tuin. Maar mama of papa vinden dat uiteraard niet altijd even fijn voor hun zorgvuldig aangelegde tuin en gazon. Een tuin op basis van kunstgras voor sport is op zo’n moment de ideale oplossing. Sportgras is namelijk fijner en langer dan kunstgras maar heeft de uitstraling van echt gras. Daardoor is het een ideaal product voor intensief gebruik. Uw kids kunnen met een gerust hart voetballen, spelen en rollebollen in de tuin. Terwijl u nog steeds geniet van een groen gazon.

Sportgras tapijt van de hoogste kwaliteit

Dat kunstgrasmatten kindvriendelijk en veilig zijn om op te spelen, zien we aan verschillende toepassingen. Zo worden ze regelmatig gebruikt als ondergrond voor kinderspeelplaatsen, voetbal- en hockeyvelden maar ook in pannakooien. Bovendien zijn onze kunstgrasvelden speciaal ontwikkeld en getest door TNO. U kunt het grastapijt eenvoudig zelf leggen of ervoor kiezen om het grastapijt door specialisten te laten aanleggen. Heeft u vragen of wilt u advies ontvangen? De specialisten van Kunstgrasnet helpen u graag en voorzien u vrijblijvend van advies.

De kosten van een kunstgras tapijt voor sport en spel

Wat de kosten voor een kunstgrasveld voor sport en spel zijn, is uiteraard afhankelijk van het soort kunstgras. Maar zelfs bij grastapijt met een lage prijs garanderen wij de beste kwaliteit. Al zin gekregen om uw tuin of sportveld te bekleden met ons grastapijt? Bekijk onze mogelijkheden online of neem vrijblijvend contact met ons op.