Heftruck Kunstgrasnet Magazijn

Kunstgras – 5 meter breed

leestijd

Kunstgras 5 meter breed

Kunstgras is beschikbaar in verschillende lengtes en breedtes. Wanneer u kunstgras koopt, is het dus ook belangrijk om te weten welk formaat kunstgras u precies nodig hebt. Waar de lengte van het kunstgras bij Kunstgrasnet.be op kan lopen tot wel 25 meter, bieden we qua breedte twee opties aan: 2 meter breed en 4 meter breed kunstgras. Natuurlijk kan er zich ook een situatie voordoen waarin u 3 meter breed kunstgras of misschien wel 5 meter breed kunstgras nodig heeft. Wat dan?

Heb ik 5 meter breed kunstgras nodig?

Welk formaat kunstgras u nodig hebt, verschilt per situatie. Waar voor een kunstgras balkon kunstgras met een breedte van 2 meter vaak voldoende is, gaat u bij een kunstgras tuin of een kunstgras terras vaak al snel richting de 5 meter breed kunstgras. Mocht u in uw situatie op zoek zijn naar 5 meter breed kunstgras, raden we u aan om een kunstgrasrol met een breedte van 2 meter en een rol met een breedte van 4 meter te bestellen. Vervolgens kunt u het kunstgras eenvoudig zelf op maat snijden, om op deze manier voor 5 meter breed kunstgras te zorgen. Vindt u het lastig om in te schatten of u nu 5 meter breed kunstgras of een ander formaat nodig hebt? Vanaf 50m2 maakt u geheel vrijblijvend gebruik van ons persoonlijk advies op maat.

5 meter breed grastapijt plaatsen

Zodra u in het bezit bent van de gewenste kunstgrassoort in het juiste formaat, is het tijd om het 5 meter brede kunstgras op zijn plek te leggen. Echter, wanneer u het kunstgras op een oppervlakte met een breedte van 5 meter gaat aanleggen, dient u dit dus eerst in het benodigde formaat te snijden. Gelukkig doet u dit, eventueel met gebruik van ons speciaal ontworpen kunstgrasmes, eenvoudig zelf. En niet alleen het op maat snijden van het kunstgras; ook het aanleggen van het kunstgras kunt u in de meeste gevallen gewoon zelf. Heeft u toch moeite om het 5 meter brede grastapijt goed op zijn plek te krijgen? Dan kunt u ook altijd gebruikmaken van onze kunstgras leginstructies, waarin stap voor stap staat uitgelegd op welke manier u het kunstgras op de beste manier aanlegt.

5 meter breed kunstgras laten aanleggen

Ondanks het feit dat u het aanleggen en snijden van 5 meter breed kunstgras vaak gemakkelijk zelf kunt doen, kunnen we ons ook voorstellen dat u het snijden en het aanleggen van het kunstgras liever uit handen geeft. Gelukkig bieden we bij Kunstgrasnet hiertoe de mogelijkheid met onze kunstgras aanlegservice. Wilt u uw kunstgras laten leggen door onze aanlegservice? Dan zorgen onze kunstgrasprofessionals ervoor dat het kunstgras op de gewenste breedte van 5 meter wordt gesneden en weet u zeker dat het kunstgras op de juiste manier op zijn plaats komt te liggen.

Vragen over 5 meter breed kunstgras

Bent u op zoek naar 5 meter breed kunstgras? Dan hopen we u op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben over hoe u dit het beste aan kunt pakken. Hebt u toch nog vragen over het leggen van 5 meter breed kunstgras of heeft u andere vragen omtrent ons kunstgras? Neem dan contact met ons op; onze klantenservice zit voor u klaar en helpt u graag verder met al uw vragen!